HaberlerKOBİ Haberler2.KOBİLER KONFERANSI 17-18 OCAK 2017 KATAR

2.KOBİLER KONFERANSI 17-18 OCAK 2017 KATAR

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin Körfez İşbirliği Konseyi ülkelerine dönük faaliyetleri çerçevesinde, 17-18 Ocak 2017 tarihlerinde Doha’ya, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin katılımlarıyla bir ziyaret gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede, TOBB-Katar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğindeki program, Katar Başbakanı Shaikh Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al Thani’nin himaye ve katılımlarıyla düzenlenecektir.​

Bilindiği gibi, TOBB, Körfez İşbirliği ülkelerinin tamamını kapsayan “Türkiye-Körfez İş ve Yatırım Forumunu”, 1-2 Kasım 2016 tarihinde Bahreyn’de gerçekleştirmiş; Foruma Türkiye’den ve Körfez İşbirliği Konseyi üyesi altı ülkeden yaklaşık 700 firma temsilcisi iştirak etmiştir.

Bu defa Katar’da gerçekleştirilecek Program kapsamında, e-ticaret, yatırımların finansmanı, girişimcilik, yenilik, teknolojinin artırılması ve tarım konulu panellerin yer alacağı “2017 2. KOBİ Konferansı” ile tarım ve gıda, yenilenebilir enerji, enerji, petrol ve gaz, inşaat ve altyapı, inşaat malzemeleri, sağlık, ilaç ve sağlık ekipmanları, makine ve teçhizat başta olmak üzere çeşitli sektörlerde Türk ve Katar firmaları arasında ikili görüşmelerin (B2B) gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Program kapsamında ayrıca, “saha ziyaretleri” de gerçekleştirilecektir.

KOSGEB Desteği

TOBB- Katar programına iştirak edecek firmalarımıza, KOSGEB kuralları çerçevesinde destek sağlanabilecektir. KOSGEB tarafından belirlenen Genel Destek Programı Uygulama Esaslarına www.kosgeb.gov.tr web sayfasından, “Destekler” başlığı altındaki “Genel Destek Programı/Genel Destek Programı Uygulama Esasları” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Katılım ücreti

Programa katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere, organizasyonu gerçekleştirmek üzere Birliğimizce görevlendirilen GOLDEN BAY TURIZM YATIRIMLARI A.Ş.- Garanti Bankası Harbiye Şubesi, TR47 0006 2000 0780 0006 2961 43 numaralı Türk Lirası hesabına 1750,- (BinYediYüzElli) TL ön avans bedeli ödemeleri gerekmektedir. Katılım bedelinin kesinleşmesini takiben, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan talep edilecektir. Katar’a vize gerekmemektedir.

Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin http://kobilerkonferansi.tobb.org.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurmaları, yüksek çözünürlüklü ve “jpeg” formatında bir fotoğraf, pasaportun renkli kısmı ve avans bedelinin ödendiğini gösteren dekontun da Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız adresine en geç 9 Ocak 2017 tarihine kadar iletmeleri gerekmektedir.

Kişi başı organizasyon giderleri, katılımcı sayısına göre tespit edilmektedir. Bu itibarla, katılım teyidini bildirip, avans ödemesini yapmış olan firmalarımızın ziyarete katılmaktan vazgeçmeleri halinde, yapılan ödemenin iadesinin yapılabilmesi için, en geç 11 Ocak 2017 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Birliğimize yazılı olarak bildirimde bulunmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için

Kaan Gaffaroğlu: +90 312 218 22 20